Vi er Nørrebro!
 
Vi bestræber os på at sprede god stil, gode oplevelser, glade kunder og en service i højeste klasse. Her hos Nørrebro i Randers leverer vi tøj, sko og accessories til hele Danmark. Vi skaber gode oplevelser, og det er vi glade for!
 
Hos Nørrebro ved vi, hvad vores kunder vil have. Det ved vi, fordi vi lytter til vores kunder og handler ind derefter. Vi ved at vores kunder er kvalitetsbevidste og de forventer det bedste og kun det bedste, når de handler hos os - om det måtte være i butikken eller på vores webshop www.nr-bro.dk.

For os hos Nørrebro er det vigtigt at din oplevelse er den samme, om du besøger os i butikken eller handler på webshoppen.
 
Det er hos nr-bro.dk du altid finder det absolut fedeste udvalg af tøj, sko og accessories.

Vi ved ikke alt, men når det gælder vores sortiment er vi eksperter. Du vil du altid kunne finde det nyeste indenfor fashion hos os. Vi er ofte first-movers på mange nye trends samt mærker, da vi holder godt øje med hvad der sker, samt er på de nyeste messer m.m.
 
Vi har et utroligt stærkt samarbejde med vores nuværende brands, og får altid de nyeste varer ind som nogle af de første i Danmark. Derfor kan vi konstant tilbyde nyheder, og får hver eneste uge over 30 nye styles ind af døren! Vi holder dig og din garderobe 110% opdateret.

 

Vores butik
 
Se vores brand og store video.
 
Sociale medier
 
Hos Nørrebro vægter vi det altid højt, at være i direkte kontakt med vores kunder, både nye som eksisterende. Derfor kan du altid holde dig opdateret med nye produkter, looks, samt gode råd og tips på både Facebook og Instagram.

 

 


Stort sortiment af det mest populære mærketøj til kvinder og mænd

Hos Nørrebro finder du vores store udvalg af de moderne, eksklusive og kendte tøjmærker til både kvinder og mænd. Vi sætter en ære i at have det absolut bedste udvalg af designer brands fra både internationale og danske leverandører. Både i vores butik samt på vores webshop www.nr-bro.dk finder du brands som
RE:design - Six Ames - etc.etc. - mos mosh - Plain - comfy copenhagen - D.I.D - Neo noir og mange flere - Se dem alle herVision

Vi lægger stor vægt på, at butikken skal være et hyggelig sted at besøge og kundeservicen skal være i top. Vores opgave er at hjælpe netop dig, med at finde præcis det du leder efter.

Vi er altid klar på telefon og mail til at hjælpe og guide dig, her findes der nemlig ingen dumme spørgsmål.Mission

Tilfredse kunder, og et højt serviceniveau der overgår kundens forventninger. Samt at være med til at sætte og skabe trends, indenfor den danske hverdagsmode når det gælder kvinder og mænd.Forretningside

At være danskernes foretrukne indkøbs sted for tøj, sko og accessories, samt at være vores kunders fortrukne sted at henvende sig, når det gælder gode råd og tips til mode- og hverdagstøj. Butik i Randers (Houmeden 9 - 8900 Randers, Denmark)

Nørrebro er ikke kun til stede online. Vi har på nuværende tidspunkt også en super dejlig og intim butik i hjertet af Randers - hvor vi servicere vores kunder til dagligt. Her kan du altid finde de nyeste varer, samt besøge os og vi er altid er klar til at rådgive dig og sende dig på vej med et smil og forhåbentligt et nyt look. Vi får hver eneste dag nye varer i butikken, og alt hvad du ser online, har vi også i vores fysiskebutik.Historien om Nørrebro

Det hele startede for nogle år siden, hvor vi snakkede om det kunne være spændende at blive selvstændige. Vi har begge kørt de danske landeveje tynde som sælgere, for store danske modehuse og så var tiden bare helt rigtig for et nyt eventyr for os begge.

Efter et hav af fremvisninger af forskellige lokaler fandt vi Houmeden 9, som har beliggenhed i den gamle del af Randers. Faktisk, så er Houmeden Danmarks første gågade. Vi havde den helt rigtige fornemmelse i maven, vi fik hurtig skrevent under på kontrakten og Nørrebro blev en realitet d. 29 Februar 2016.

Siden da har vi ELSKET at få lov at servicere dig, samt at skubbe lidt til dine grænser for hvordan du kan sætte dit tøj sammen, hvordan du kan mixe alle de forskellige stil arter samt udnytte din nuværende garderobe optimalt.

Vi glæder os til, at byde dig velkommen både online såvel som i butikken.

De bedste hilsner,

Eva og Rene