aug. 08 ,2018

Shoe The Bear - sko der passer til enhver lejlighed!

Hos Shoe The Bear tænker de på sko dag og nat, og derfor er de altid på forkant med de seneste nye trends. 

Shoe The Bear er et dansk brand med internationalt appeal. Shoe The Bear har hjemme i Aarhus og er på ganske kort til blevet et populært brand i det store udland. Shoe The Bear blev lanceret i 2007 og er den dag i dag repræsenteret på mere end 15 markeder over hele verden. Med andre ord, så er Shoe The Bear et brand med stor succes der konstant er i udvikling, og brandets unikke og kvalitets udvalg af designrigtige modesko nyder stor popularitet hos trendsættere verden over.

Shoe The Bears kollektioner byder på sko i nedtonede farver, som gør det muligt at iføre sig god kvalitet og design som passer til ethvert outfit. Kollektion efter kollektion formår Shoe The Bear at designe sko der rammer de maskuline trends, som kommer til syne i brandets lækre og kvalitetsrige materialevalg – herunder sål, smalle snørebånd og grove materialer som ruskind, læder og andre materialer af god kvalitet og holdbarhed. Shoe The Bear ønsker udelukkende at producere sko i materialer der efterlever disse krav på bedste vis.

Shoe The Bear finder inspiration i alt fra gamle biler, denim, ødemarken og malerier, som danner grundlaget for deres mange forskellige modeller af modesko. Ligesom med alle deres inspirationskilder, er sko fra Shoe The Bear en sko man vil have glæde af i mange år og derfor er det et rigtigt godt valg, hvis man er på jagt efter nyt og lækkert fodtøj.

Hos Nørrebro har vi samlet et bredt udvalg af modesko til mænd fra Shoe the Bear. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen.

 


Cole
 L

Cole L er Shoe The Bears version af en ultimativ klassisk og tidløs læder sneaker. Med de minimalistiske detaljer og ingen kompromis med komforten. Brug Cole til din hverdagsgarderobe eller sammen med et par dresspants til finere lejligheder. Skoen er lavet i 100% læder og er håndlavet i Portugal.

 


Cole S

Cole S med minimalistiske detaljer i dark grey med grå sål. Fortsat ingen kompromis med komforten eller kvaliteten som vi kender det fra Shoe The Bear. 100% ruskinds ydre og 100% læder lining. 

 


Arnie

Arnie er Shoe The Bears version af en  klassisk og tidløs chelsea støvle, som er et must-have i enhver mands skoskab. Arnie er lavet i glat læder med tone-i-tone side paneler. Skoen er designet i Danmark og lavet af erfarne skomagere fra Portugal, med fokus på komfort, design og kvalitet.


Christie S

Christie S fra Shoe The Bear er deres fortolkning af en klassisk og moderne støvle, med lynlåslukning på begge sider. Den kan bruges til enhver lejlighed og er lavet af erfarne skomagere fra Portugal, med fokus på komfort, skandinavisk design og kvalitet.

 

 
Hugh L

 
Hugh L fra Shoe The Bear er en solid snørestøvle, lavet med inspiration fra 20'ernes New Yorker worker boot. Skoen er håndlavet i Portugal og er derfor i særligt god kvalitet og med god komfort.

 

 

Sort Sneaker: Cole L | Black fra Shoe The Bear
Grå Sneaker: Cole S | Dark Grey fra Shoe The Bear
Brun Chelsea Boot: Arnie L | Brown fra Shoe The Bear
Sort Chelsea Boot: Arnie L | Black fra Shoe The Bear
Sort Ruskinds Støvle: Christie S | Black fra Shoe The Bear
Sort Læder Snørestøvle: Hugh L | Black fra Shoe The Bear