okt. 12 ,2018

Les Deux - Social Misfits AW/18

Mangfoldigheden imellem mennesker er smukt og inspirerende - uagtet om vi forstår os på det eller ej. Jo længere væk en anden persons livstil er på vores egen, jo mere interessant og informativt kan det være, og dermed bliver vi naturligvis også mere nysgerrige. Det er vigtigt at værdsætte dette og hele tiden udvide sine horisonter.

Sådan beskriver Les Deux deres AW/18 kollektion, altså deres efterårs- og vinterkollektion for 2018. De har dermed taget et skridt ud fra deres ellers typiske komfortzone, med klassiske ivy-league preppy items og i stedet for valgt at studere, forskellige broderskaber af såkældte misfits fra hele verden. Fra det udenlandske Legion to Hooliganism og alt ind imellem. Kollektion er deres tanker om de samfund, der har og fortsat forsætter med at forstyrre de sociale normer, for at sætte deres eget præg her i samfundet.
Udtrykket "Social Misfits" ses let som en negativt ladet ting, og peger typisk på en person, som ikke passer ind. Men det er ikke sådan de hos Les Deux ser på det. Social Misfits er ren inspiration, og de har været meget interesserede i at udforske de ellers så ukendte broderskaber de tilhører. Ved at kigge nærmere på Hooliganism og The Foreign Legion til at gå tilbage til de første begyndelser af kostskoler blandt andet. De deler alle et broderskabsinstinkt, der forener dem og mærker dem i denne kategori, nemlig Social Misfits.

Design rejsen til denne kollektion, har åbnet deres øjne for kulturer, de aldrig har drømt om: tidligere ukendte grupper, der nu er at finde i deres koncept. Og det er netop det, der gør dette til den mest spændende kollektion til dato.

 

Les Deux hos Nørrebro

Hos Nørrebro har vi altid et stort udvalg af Les Deux og selvfølgelig også de nye varer fra Autumn/Winter 2018 kollektionen både i vores fysiske butik i Randers C og online. Vi har nedenfor udvalgt fire af vores personlige favoritter til jer, som er helt perfekte til efteråret og vinteren. 


Frielle fra Les Deux er en klassisk uldfrakke i grøn og navy tern til manden, der vil have en frakke, der er ud over det sædvanlige. Vi bruger den til hvad som helst, med enten et sort, grønt eller gråt uldhalstørklæde til.

 


Cashmerine Turtlenack fra Les Deux er en strikket turtleneck i lækker merino og kashmir blanding, perfekt til de kolde dage. Perfekt til at have under frakken, hvis du ikke lige er i halstørklæde humør. 

 


Bryson Check fra Les Deux er en cool uldskjorte i skovmandsstil med tern og lommer på brystet. Perfekt til lag-på-lag f.eks over en sweatshirt eller en klassisk hvid t-shirt. Er vi over en 12-14 grader, kan den også sagtens gå som en skjortejakke. 

 

 
Cashmerino Zipper fra Les Deux  er en strikket trøje i merino og kasmir blanding. Vi bruger den med en smart skjorte eller polo t-shirt under.

Se og shop hele vores sortiment fra Les Deux online her.