dec. 07 ,2018

Bread & Boxers nu hos Nørrebro!

Det Bread & Boxers vi kender i dag, startede i sin tid ud med at være en forlængelse af minibaren hos forskellige hoteller. Bread & Boxers var en lifesaver for de rejsende, der skulle ske at have forlagt eller glemt deres undertøj. Første kollektion bestod nemlig af boxershorts og strømper, som udelukkende var tilgængelige på hoteller

Hotelgæsterne begyndte dog at komme med forespørgsler på, hvor de kunne købe deres nye favoritundertøj, uden for hotellerne. Siden da, har Bread & Boxers været tilgængelige i udvalgte butikker og nu også hos Nørrebro.

Filosofien bag Bread & Boxers

Bread & Boxers producerer kvalitets hverdagsbeklædning, som er designet til at holde til mange vaske og som ikke går af mode. Hos Bread & Boxers ønsker de at bære favoritundertøjet hver eneste dag. De er nemlig af den overbevisning, at det tøj, vi går med til hverdag, betyder langt mere, end det vi kun går med engang imellem.

Designet

Designet er skabt med enkelhed, komfort og funktionalitet for øje. Tøjet designes i Sverige og fremstilles af de bedste bomuldsstoffer, hvilket giver en blød følelse og super pasform. Hos Bread & Boxers efterstræber de at blive eksperter i det helt grundlæggende og laver derfor ikke sæsonkollektioner. I stedet lægger de alt deres energi i at udvikle og forbedre de produkter, som alle har brug for. De undgår dermed trends og mode. Bread & Boxers produkter er desuden minimalistiske, hvilket er perfekt, hvis man vil undgå store logoer og mærker. Med Bread & Boxers holdes der nemlig lav profil og lader de andre mærker stå for farverne og logoerne. Kort og godt, så skaber Bread & Bocers dine hverdagsfavoritter.

 

Shop de lækre t-shirts og underbukser lige her!