jan. 04 ,2019

1 produkt, utallige outfits: Denimjakken

At bære en denimjakke er noget af det enkleste. Denimjakken bør være at finde, i enhver mands garderobe. Modellen i sig selv kræver ikke så meget eftertanke, og passer derfor til det meste. Frem for alt lidt mere afslappede og semi-formelle outfits.

 

 

I dette indlæg har vi valgt at fokusere på en blå denimjakke i slim-flit pasform model fra Blue de Genes. Denimjakken har en spot on rå blå farve opnået igennem vask, som gør at den passer godt til både afslappede og dressede kombinationer.

 

 

 

 

Denimjakken er en udemærket måde at nedtone en mere formel beklædning som eksempelvis en pæn skjorte. Denimjakken passer fint til alt fra formelle anledninger i den afslappede ende af skalaen, eller til en dag på arbejdet hvor det hverken skal være for uformelt eller formelt.

 

 

Afslappet og let. Dette outfit er virkelig beviset på at det ikke er svært at lykkes med denimjakken. En tyk striktrøje og et par fede jeans. Det fremstår meget afslappet og uformelt, men stadig sofistikeret og velklædt.

 

 

Her viser denimjakken virkelig sin alsidighed. Skridtet fra afslappet i en tyk striktøje og jeans til en skjorte, slips om halsen og en pæn frække er stilmæssigt ret langt, men alligevel virker skjorten lige så naturlig her, med et slips rundt om halsen.

 

Se denimjakken fra Blue de Genes »